vineri, 12 octombrie 2012

Televizoarele deştepte Philips 32PFL5007K/12, 40PFL5007K/12 şi 46PFL5007K/12

Dintre televizoarele Smart actuale, Philips seria PFL5007K/12 are ceva interesant: include tehnologia de fluidizare a imaginii Perfect Motion Rate (PMR) 400 Hz, include tuner digital HD pentru cablu (DVB-C), terestru (DVB-T) şi satelit (DVB-S), funcţie PVR plus modul WiFi integrat. Vi se pare ... atipic? Chiar este, pentru că majoritatea televizoarelor digitale au doar tuner DVB-C şi DVB-T. Tunerul digital integrat are menirea de a vă scăpa de set-top-box şi de păienjenişul de cabluri din jurul acestuia.
Televizor Smart Philips 32PFL5007K/12

Caracteristicile de bază includ:
  • ecran cu iluminare LED
  • media player integrat, capabil de a reda muzică, fotografii şi filme, atât de pe memoria locală cât şi de pe alte dispozitive din reţea, cu ajutorul protocolului DLNA. Se accept[ formatele video AVI/MKV/H264/MPEG4- AVC, WMV9, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4. Lista de formate audio include> AAC, MP3, WMA (nu se menţionează nimic despre DTS în specificaţii!!)
  • interfaţă pentru modul de decriptare CI+
  • trei conexiuni USB pe care se pot ataşa memorii externe sau tastatură


Caracteristicile Smart:
  • Posibilitatea de a controla televizorul cu un smartphone sau tabletă, folosind aplicaţia "MyRemote"
  • Aplicaţii interactive: NetTV, Online Video store, Internet browser

 Ideea de 'atipic' mai este întărită şi de prezenţa conectivităţii fără fir, fără a fi necesară adăugarea de accesorii opţionale, costisitoare. De obicei, televizoarele au compatibilitate wireless, însă cu module opţionale, neintegrate.
Protocoalele suportate sunt 802.11g şi 802.11n, pe frecvenţa de 2,4 GHz. Aşadar, nu mai e nevoie să trageţi încă un cablu prin casă pentru a putea conecta TV-ul la internet şi pentru a putea folosi aplicaţiile interactive sau navigatorul web, vă puteţi folosi de routerul wireless pe care îl aveţi deja.

Perfect Motion Rate 400 Hz e o tehnologie care are rolul de a fluidiza imaginile în mişcare, reducând din efectul de sacadare. Majoritatea televizoarelor Smart mai ieftine folosesc o tehnologie de interpolare cu frecvenţă mai mică, uzual până la 100 Hz. La ce foloseşte în realitate această tehnologie? La afişarea unor imagini fluente, continue şi nesacadate. Acest lucru este mai vizibil în spectacole de patinaj artistic, curse, sau orice alt tip de film în care au loc deplasări pe porţiuni mari de ecran ale subiectului.

Şi ultima caracteristică de interes deosebit la Philips PFL5007K/12: posibilitatea de a face pauză în programul TV sau de a înregistra anumite emisiuni, cu ajutorul unei memorii USB ataşate la televizor.
Dacă suna cineva la uşa apartamentului în timp ce vizionaţi finala ligii campionilor, puteţi apăsa pe butonul "pauză", şi să reluaţi vizionarea programului mai târziu. Este posibilă efectuarea unei "pauze" de până la 90 de minute.

În ceea ce priveşte înregistrarea de programe, avem de-a face cu o problemă un pic mai delicată. Înregistrarea de programe TV pare să fie limitată sau imposibilă dacă respectivul program TV este transmis codificat, ori în cazul în care furnizorul de televiziune NU foloseşte EPG via internet. cu alte cuvinte, pentru a putea înregistra programe pe televizoarele Philips PFK5007/12 sunt necesare:
  • existenţa unei memorii ataşate, cu conector USB (stick sau hard disk)
  • conectarea TV-ului la internet
  • existenta unui ghid de programe accesibil via internet pentru respectivul operator de televiziune
  • programul să nu fie protejat împotriva copierii şi/sau codificat

Philips 32PFL5007K/12, cu diagonala de 32", este disponibil (cu drept de retur în 10 zile la comenzile online şi cu transport gratuit) aici. Modelul cu cea mai mare diagonală din serie poate fi găsit la un preţ bun aici.
Televizor Smart Philips 46PFL5007K/12
Comparând seria PFL5007K cu ES5500 de la Samsung, se poate observa că modelele de la Philips au două plusuri:
  • tuner DVB universal (cablu, terestru, satelit)
  • modul wireless integrat
Avantajul seriei ES5500 de la Samsung
  • decodare format audio DTS


    Ți-a plăcut această postare? Spune și altora!

    97 de comentarii:

    1. salut,
      interesant articolul tau, dar mai am niste nelamuriri. cum as putea folosi tunerul dvb-s ca sa nu mai trebuiasca sa fac contract cu cei de la rds. trebuie doar cumparata o antena parabolica si conectata la tv? ce posturi se pot prinde cu acest tuner?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Da, ca să poți prinde ce se emite pe satelit îți trebuie antena, LNB, cablu. Cred ca nu poti sa receptionezi cu un TV cu receptor digital DVB-S ceea ce emite RCS-RDS, decat dacă transmit criptat cu un format pentru care se gasesc module CAM (sa zicem... Conax) și să ai și cartela respectiva. Din câte știu, RCS satelit e Nagravision, și e cu cântec lung povestea...

        Nu stiu care e acoperirea satelitilor in Europa de est, totusi e posibil să se poată recepționa măcar o parte din programele astea, transmise FTA, fără modul CAM.

        Ștergere
    2. Salut, am si eu acest tv si nu pot vedea filme online. Stie cineva cum pot face sa levad?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Depinde care e situația actuală. Conexiune la rețea ai? Poți folosi aplicația NetTV ? Unde se află 'filmele online'? Pe youtube, pe un dispozitiv DLNA?

        Ștergere
      2. Salut Emil,Aceesi problema o am si eu...am conexiune la internet,intru pe browser la filme online si cand sa dau play,nu se incarca deloc,nu imi reda filmul...de mentionat ca youtube-ul merge perfect...ti-as ramane recunoscator daca mi-ai da niste informatii sau daca intr-adervar nu merg filmele online pe acest televizor...eu am model no.:32pfl3208h/12,multumesc anticipat

        Ștergere
      3. Depinde unde sunt publicate acele filme. Unele din siturile cu "filme online" au cerinte speciale de acces, de obicei folosesc un plugin care functioneaza doar cu navigatorul web Internet Explorer.
        Verifica daca poti accesa acel site de pe o tableta, sau de pe PC, folosind alt navigator decat IE.

        Ștergere
    3. Am achizitionat modelul 40PFL5007K/12 si incerc sa prind cu el programele digitale gen protv hd, digisport hd, tvr hd. Sunt abonat la RDS. Ce setari ar trebui sa fac, ce tara sa aleg pentru scanare ? Prima tara aleasa a fost Romania dar prin cablu mi-au intrat 72 de programe in format analogic niciunul digital. Trebuie resetat ceva inainte de a da o noua instalare sau scanare ?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Pentru acest model, procedeaza asa (eu prezint mesajele in limba engleza):
        - apesi simbolul "casa", selectezi "setup", "search for channels", "reinstall channels" - OK
        - o sa ai de ales o tara. recomand "Romania" sau "Finlanda" -> OK
        - daca o sa iti dea de ales un furnizor de cablu, selectezi "upc" sau "others"
        - aici ar trebui sa poti selecta "DVB-T" sau "DVB-C", mergi pe DVB-C.
        Daca in pasul asta iti arata butonul "Settings", cauta in el optiuni precum "complete scan", "frequency step". Trebuie sa ai scanare completa setat (bifat), iar ca valoare pentru frequency step, valoarea 8, 4, 2 sau 1 ar trebui sa-ti dea rezultate. Poti trece ca frecventa de start 306000 kHz (306MHz), daca ai posibilitatea sa setezi valoarea.

        Varianta alternativa, instalezi cate un multiplex manual:
        - "home" -> "channel settings" -> "channel installation" -> "digital: reception test" -> "search".
        O sa-ti ceara frecventa pentru care sa faci cautarea, foloseste lista asta de frecvente. Ca indiciu, frecventele multiplexurilor sunt decalate cu un multiplu intreg de 8 MHz. Ex: 306MHz, 314MHz, etc. Daca iti cere frecventa in kHz, mai treci cele trei zerouri, sa iasa 306000kHz, 314000kHz, etc.

        Ștergere
    4. Va multumesc domnule Cazimir. A functionat perfect. Din pacate aveam setata scanare rapida si nu scanare completa (sau acel complete scan.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Multumesc si eu pentru confirmare. De aceeasi meteahnă suferă şi televizoarele LG, probabil datorită faptului că frecvenţele folosite de RCS RDS nu sunt chiar "standard".

        Ștergere
    5. Buna ziua.am si eu un philips32PFL3517K/12 si nu reusesc sa l conectez la internet.ce ar trebui sa fac?va multumesc

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Bun venit!
        E o poveste mai lunga în ecuaţie, depinde şi de configuraţia actuală a reţelei.
        Presupunând că foloseşti deja router care oferă adrese IP prin DHCP (configurare automată) pentru celelalte calculatoare şi dispozitive, ai de făcut următoarele:
        - te asiguri că routerul este funcţional şi că ai o legătură bună de la router la TV, cu cablu UTP
        - porneşti TV-ul, apeşi simbolul "casă", apoi "Setup", "Connect to network", "OK"
        - urmezi instrucţiunile de pe ecranul TV

        Ștergere
    6. Buna seara!

      Am achizitionat modelul 32PFL5007K/12. Providerul de cablu este Rds-Rcs si am incercat sa imi instalez programle digitale si analogice dupa pasii mai sus mentionati, doar ca in timpul instalarii se ajunge la pasul 6-7 si nu reuseste sa imi gaseasca nici un program. Trebuie sa modific si alte setari inainte de cautarea programelor sau se poate sa am o problema cu tunerul digital?
      Va multumesc

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. In ce localitate te afli?
        Incearca si sa faci o resetare completa a televizorului si apoi ia-o de la capat, la LG ajuta metoda asta.

        Ștergere
    7. Sunt din Timisoara. Am sa incerc sa il resetez. Merci

      RăspundețiȘtergere
    8. Salut sunt Vasile Catalin din Craiova,am un PHILIPS32PFL5007K/12 si nu reusesc sa ma conectez la internet prin route,TV-ul imi cere o cheie de criptare in format hexadecimal.Ma poate ajuta cineva?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Cred că routerul tau folosește momentan criptare în format WEP. Va sugerez sa evitați acest algoritm și să folosiți versiuni mai noi, precum WPA2.
        După ce ati instruit routerul să folosească WPA2+PSK, reluati procesul de configurare pe TV.

        Ștergere
    9. Buna ziua, am un Philips 32PFL5007k/12, totul decurge bine in timpul instalarii si dupa, imi gaseste in jur de 100+ canale digitale, insa problema apare dupa ce sting televizorul si il pornesc a2a sau a3a zi, numarul canalelor scade, din 130 (de exemplu) imi mai arata 50, sting televizorul, il aprind dupa o zi si din cele 50 imi mai arata 3-4 ... am incercat sa-l setez pe mai multe tari insa face la fel ( germania, finlanda, bulgaria, estonia etc.) Va multumesc anticipat pentru raspuns :).

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salut Alex,

        Îmi pare rău să aud despre o asemenea situație, sunt tentat să cred că e o problemă a televizorului. Chiar dacă ai opri televizorul prin scoatere din priză, nu mi se pare normal să "uite" lista de programe. E posibil să mai dispară câte un program-două din când în când, însă să dispară jumătate din programe mi se pare cam mult.

        Eu îți propun să contactezi service-ul Philips și să întrebi dacă e normal comportamentul acesta. Este posibil să dea vina pe operatorul de cablu sau să spună că e o combinație "oficial nesuportată", insistă pe faptul că problema e ușor de reprodus și o să devină mai receptivi.

        Ștergere
      2. Alex ai mai rezolvat problema cu disparitia programelor la Philips? eu am un Toshiba si dupa ce am pus lista editata pe calculator uita instant anumite programe. Astept un raspuns pe qlrm29@yahoo.com

        Ștergere
    10. Buna!
      Am un philips seria din seria 4000, am o conexiune activa la internet prin wi-fi, pe youtube se incarca filmuletele decent fara sacadari deci banda e; intrabarea mea e cum pot vedea filme online avand in vedere ca, din cate stiu, nu are suport flash player tv-ul?!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Nu toate filmele necesită flash player. Spre exemplu, există smartphone-uri care pot rula aplicatia youtube fără ca adobe flash player să fie instalat. Tehnic vorbind, televizorul include deja un decodor de flux video h264/mp4.
        Probabil că nu vei putea vedea online de pe orice server, unele care nu pot fi accesate decât cu anumite pluginuri, iar unele dintre aceste pluginuri nu se pot instala decat pe internet explorer.

        Ștergere
    11. Buna ziua, am achizitionat de 2 zile un televizor Philips 32PFL5007k/12, daca poate cineva sa ma ajute si sa imi spuna ce format de film sa downloadez de pe torent sau filelist ca sa mearga atat sunetul cit si titrarea? mentionez ca folosesc un hdd extern si nu am la el un home cinema.
      Astept raspunsul vostru si va multumesc de pe acuma.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salutare!
        Din moment ce specificatia nu menționează nimic despre DTS, presupun că nu se pot viziona filmele cu sunet în acest format fără să folosești un media player extern sau fără să convertești formatul sunetului, cu un utilitar precum Popcorn Audio Converter.
        Ar trebui să nu ai probleme la vizionarea filmelor mkv/mp4 cu imagine în format MPEG2/MPEG4/H264 si cu sunet în format AC3 (Dolby Digital) / AAC sau MP3, din containere(fisiere) cu extensiile: mkv, ps, ts, mpg, mpeg si vob. Rata maximă de biți acceptată pentru fluxul video este de 20 Mbps. Lista completă de formate video/audio se găsește pe la pagina 64 din manual.
        Formatele de subtitrare externă acceptate de seria Philips PFL5007K/12 sunt: srt, sub și sami. Dacă ai un video cu subtitrare integrată, cred că o poți extrage folosind utilitarul MKVToolnix și apoi să o salvezi ca .sub sau .srt.

        Ștergere
    12. am un smart tv philips de 40 inci serie 5500 nu pre pot sa vad filme online pe el si atunci cand reusesc nu imi da imaginea pe tot ecranul ca la laptop daca maresc imaginea nu am claritate este vreun alt program de filme special?pe youtube merge perfect multumesc

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Probabil asta se intampla din cauza ca respectivele filme online au rezolutie scazuta, probabil maxim de calitate DVD. Youtube functioneaza si in mod Full HD, de unde si diferenta de calitate.

        Ștergere
      2. televizoarele Philips nu poseda programul flash, deci nu poti vedea filmele online. am aceeasi problema si am sunat la ei .

        Ștergere
    13. Salut .Ma poate si pe mine ajuta cineva ?? Am luat un Philips 32PFL3208H/12 care este wifi ready .Acest televizor functioneaza numai cu cardul PTA128/00 de la Philips sau e compatibil si cu alte stick-uri wifi normale de la calc .
      Mersi pentru ajutor. Zsolt.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Zsolt, nu am avut ocazia sa testez/verific. In teorie, este foarte probabil sa meaga si alte module WiFi, dar e posibil sa existe unele limitari din firmware-ul smart-tv-ului care sa nu permita functionarea altora.
        Pana o sa testez si o sa verific faptul ca altele ar merge, raspunsul e 'nu merge cu altele'.

        Ștergere
    14. Buna ziua! Am si eu un PFL5007k si aseara am rezolvat problema cu scanarea completa, si nu cea rapida. A gasit aproximativ 144 de canale digitale si vreo 60 analogice. Problema a aparut in momentul in care am pornit televizorul, la vreo 40 de min. dupa instalarea finalizata, cam jumatate din grila programelor a disparut. In grila televizorului canalele erau numerotate cursiv, de la 1 la 200+, acum apar pe sarite de ex. 2,8,12,23, 45, 78...etc. Am reinstalat programele cu scanare completa DVB-C de doua ori, cu acelasi rezultat dupa ce tv-ul e inchis pentru cateva ore.RDS este furnizorul de cablu si locuiesc la 6 km de Cluj-Napoca. Multumesc anticipat!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. S-ar putea să fie vorba de un bug din firmware. Smart TV-ul tău rulează cel mai recent firmware ? Dacă nu, verifică dacă sunt actualizări disponibile și aplică-le.
        Dacă ți-e mai comod, mergi la service și explică-le despre faptul că TV-ul "uită" unele dintre programe.

        Ștergere
    15. Am un tv Philips 47PFL6008K/12 si folosesc un card CI+ de la UPC, dar o problems cu afisarea programelor in ghidul tv. Nu imi afiseaza denumirea programului, dar daca selected information imi afiseaza during scrierea respectivului program (emisiune, film) dar fara denumire. Am incercat si cu preluarea informatior de pe internet si de la furnizor, dar am obs nicio diferenta.
      Mai am o problema cu televizorul, uneori se inchide singur dupa ce comut pe un alt canal say cand pornesc un film de pe hard disk. Imi puteti spine daca este o problema cu tv-ul meu say o problema generals a softului Philips.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Si eu am aceeași problema. Tot la upc cu card ci+. Eu am Philips 55pflu7008k. Upc spune ca nu tine de ei. O sa sun si la Philips.

        Ștergere
      2. Mai degrabă suspectez că e o problemă legată de TV [sau firmware-ul ce rulează pe el], decât că ar fi ceva ce ține de operator.

        Ștergere
    16. Am un Philips 50pfl4208H . Intru pe browser in filme online si porneste filmul in format mic. Pur si simplu playerul filmului nu are "buton "de fill image . Pe PC il are. Exista vreo solutie ?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salut,
        Nu știu dacă există soluție pentru așa ceva. Multe site-uri web cu filme online cauzeaza tot felul de probleme când sunt vizualizate pe TV-uri.

        Ștergere
      2. Marian Petre aceasi problema o am si eu nu are buton de full screen ai rezolvat problema pana la urma , ?????

        Ștergere
    17. Deşi nu prea e adecvată la context, aş pune totuşi o întrebare de baraj: care e deosebirea dintre webTV şi IPTV?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. IPTV este televiziune care se folosește de protocolul IP pentru a transmite programele, folosind pentru transport un protocol bine definit, fix.
        Web nu știu exact ce ar putea fi, bănuiesc că ar fi vorba despre prezentarea programului /programelor într-o interfață web, care necesită un navigator web pentru prezentare. IPTV nu folosește de obicei browser web ci aplicații dedicate, precum VLC (sau somilare), care rulează adesea din 'siliciu', decodoare hardware specializate.

        Ștergere
    18. Cu respect va salut!
      Am un philips din seria 7000 editia 2014, mai exact 42PFS7109/12. Problema la el este ca atunci cand schim canalele o face destul de greoi, cateodata se blocheaza si trebuie scos din priza, cand apesi un buton din telecomanda ia comanda cu intarziere... in rest imaginea este absolut superba, am reusit in sfarsit sa fac si dlna prin TVMOBili si merge bine. Sunt curios daca mai este cineva care este nemultumit de menul tvului si daca se poate face ceva. Updateul este la zi...

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Bun venit pe blog!
        Schimbarea programelor se face intotdeauna mai lent pe tv-urile digitale decât pe cele analogice, nu o sa intru acum în detalii cu ce anume produce intârzierea. Ce spuneți aici despre blocaje, deja nu sună bine, cred că nu are de-a face cu modul de transmisie.
        Dacă vă referiți la telecomandă și alte comenzi decât schimbarea programelor, cred că ar putea fi din cauză ca procesorul din TV e mai lent decât ar trebui să fie, sau decât vă așteptați dvs. să fie.
        Totuși, referitor la problema cu blocajele, cel mai bine ar fi să luați legătura cu un service de TV-uri Philips.

        Ștergere
    19. Buna,
      Am un TV Philips seria 6007 si am o problema cu subtitrarea anumitor programe. De exemplu pe TV Paprika daca ii adaug din telecomanda subtitrarea functioneaza dar pe DigiFilm sau HBO Comedy daca fac exact aceeasi operatie imi spune ca e canal criptat cu eroare 10 si sa sun la relatii clienti. Asta am si facut si mi s-a sugerat sa ma duc la service-ul lor cu cartela sa mi se faca o reactualizare. Am fost s-a facut, iar la ei mergea(aveau SAMSUNG), cand am ajuns acasa exact acelasi lucru se intampla si mi s-a sugerat de la ei sa caut discutii pe blog-uri:))) despre aceasta problema. Crezi ca ma poti ajuta sau trebuie sa ma duc cu TV-ul in Service?
      Multumesc anticipat,

      Adela

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Presupunând că TV-ul tău este Philips 42PFL6007K, găsești în pagina asta actualizările de firmware pentru el. În textul care arată istoricul corecțiilorși îmunătățirilor (Note de lansare) apar unele referințe la teletext și la modul CI. Este posibil ca versiunea care rulează pe TV să fie mai veche, dacă așa este cazul, încearcă să faci actualizarea și să vezi dacă problema persistă.

        Ștergere
      2. Acesta este modelul de televizor, in momentul de fata pe televizor ruleaza cea mai noua versiune si tot nu functioneaza subtitrarile.

        Ștergere
      3. Cred că problema se va rezolva abia în service.

        Ștergere
    20. salut, am o problema cu un tv 47pfl6008, se inchide instant in maxim 2-3 minute.
      imi puteti da un sfat va rog
      .
      multumesc!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Cred că mai bine îl duci la service, dacă e vorba despre o manifestare ușor repetabilă.

        Ștergere
      2. al meu, seria 6000, se opreste si porneste singur la intervale neregulate...cam de4,5ori pe minut. Cateodata merge apoi incepe iar...A iesit din garantie.Se pare ca ar fi placa de baza defecta si trebuie inlocuita.Cum ati rezolvat problema dumneavoastra?

        Ștergere
    21. Buna ziua!
      Ma poate ajuta cineva cu un raspuns, am un 32pfl3208h si nu reusesc sa gasesc canalele digitale, sunt abonat la nextgen in mangalia.
      Am incercat toate procedeele cu schimbarea tarii si a setarilor pe cautare integrala si nimic!

      RăspundețiȘtergere
    22. am o problema cu filmele usb .....le pun pe cheita, ele fiind complete pe Pc dar cand vreau sa le vad pe Tv nu pot mai mult de 3 sferturi din el :( dc????--------

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Vad ca nu ai primit niciun raspuns, ai rezolvat cumva problema??? Ca ma lovesc si eu de aceeasi situatie, am un film de 6 ore, dar dupa 2 ore se opreste ca si cand s-a terminat, asta cand e pus la Tv prin USB,dar pe laptop e intreg filmul

        Ștergere
    23. Detin un TV 40PFL5507K/12 de 2 ani.
      Aproximativ de un an, la o anumita ora (in mijlocul noptii intre 4:45 si 6:00), se activeaza sunetul televizorului (fara imagine), doar pentru cateva secunde, dupa care se opreste (lumina rosie standby ramane aprins continuu). Cateodata se intampla acest lucru de 2-4 ori pe noapte, dar in general o singura data pe noapte.
      Pare a fi un canal de stiri. Nu este canalul din care inchid televizorul.
      Acest fenomen apare de cand utilizez CAM (RDS) insa am incercat si fara CAM si se intampla la fel.
      Nu am gasit in manualul de utilizare nimic despre faptul ca televizorul poate fi programat pentru pornire automata.
      Ce poate cauza acest lucru???
      Televizorul este conectat la home cinema Philips HTS550.
      Am reinstalat telebixorul de mai multe ori.
      Actualizarea automata a canalelor si medajul de actualizare canal sunt optite din meniu.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salut,

        Nu stiu ce anume ar putea cauza un asemenea comportament, in conditiile in care nu ai facut programare pentru vizionare programe sau pentru inregistrari. Cred ca ar fi bine sa iei legatura cu service-ul, te vor lamuri mai bine decat o pot face eu.

        Ștergere
      2. Imi amintesc ca acum un an am gasit un meniu de programare pentru vizionare programe, e posibil ca am selectat intamplator un program pe vremea respectiva. Insa am impresia ca acea meniu apartinea de decodor fiindca nu gasesc acum asemenea functie pe televizor. Poti sa-mi spui unde sa-l caut?

        Ștergere
      3. Monci, programările de vizionare/înregistrare sunt de obicei legate de EPG/ghid de programe.

        Ștergere
    24. Salut Emil,

      Multumesc pentru suportul tehnic.
      Am gasit problema, nu era de vina televizorul. Sistemul home cinema era de fapt cel care pornea. Din anumite motive, de mai multe ori am exclus posibilitatea de a fi problema cu acesta.
      Acuma inteleg de ce aveam doar sunet si nu pornea ecranul televizorului... :)

      RăspundețiȘtergere
    25. Cum se poate pune lista de canale favorite salvata pe stick usb ibapoi pe televizor?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salut,

        Din pacate nu stapanesc toate secretele acestei familii de TV-uri, nu te pot ajuta.

        Ștergere
    26. Salut Emil,

      Cand pun imaginea de la un decodor digital Digi pe TV 40PUS6809 nu se ve nici pe HDMI nici pe VGA (se va pete mari de culoare). Decodorul merge OK cu alt televizor, iar TV transmite semnal OK de la laptop prin HDMI.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Claudiu, aici e vorba despre un caz un pic aparte. Philips 40PUS6809 este atât 3D cât și Ultra HD, de generație foarte nouă. Ar putea exista o mică problemă de compatibilitate între aceste aparate, dar care nu cred că are de ce să apară atât timp cât decodorul e setat pe "automat", mai ales pe conexiunea HDMI.
        Nu dețin acel decodor RDS, însă am un media player, căruia îi pot specifica ce format de imagine să folosească pe conexiunea HDMI (automat, 720p, 1080p, 1080i, etc), 1080i fiind undeva in zona 'sigură'. Dacă ai posibilitatea, încearcă să jonglezi cu formatul de imagine la ieșirea decodorului. Aceste setări trebuie să se găsească pe undeva prin meniul decodorului, și probabil că vei putea umbla la ele doar având decodorul conectat la alt ecran.

        Ștergere
    27. salut Emil
      am un Philips 32PFL3208H/12 si am o problema mica cu el
      intru pe net la filme online dau sa vizionez un film reusesc cu telecomanda sa ii dau drumul la film dar....nu reusesc sa-l vizualizez pe tot ecranul...fereastra unde ruleaza filmul are obtiunea fill image dar nu pot cu telecomanda sa apas decat start la film sau pause.intrebare.. pot sa atasez un mauss si o tastatura la TV( ma gandesc ca poate cu mausul merge) si daca da cum procedez (am introdus prin usb tastatura si mausul si din pacate nimic)

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Dacă fenomenul ăsta se manifestă pe site-uri obscure, nu cred că poţi avea prea mari pretenţii. Poţi preciza despre ce site e vorba ?

        Ștergere
      2. Da si la mn e aceeasi problema , doar k la mine lipseste butonul de full , mousul meu functioneaza , e mai nou .

        Ștergere
    28. Buna ziua..se poate instala mywebtv pe un philips din seria 6000 smart?am incercat si nu reusesc..sau cum pot viziona tv online?multumesc anticipat

      RăspundețiȘtergere
    29. buna ziua...cum fac sa dau share la un film de pe laptop pe tv philips

      RăspundețiȘtergere
    30. Ar trebui să meargă fără probleme, atât timp cât procedezi așa:
      - conectezi tv-ul și laptopul în aceeași retea
      - ai softul de media server pornit pe PC (sa zicem Windows Media Player), ori că ai filmele pe un alt server DLNA în rețea, accesibil televizorului
      - cauți din meniul tv-ului servere media

      RăspundețiȘtergere
    31. Buna ziua,
      am un tv Philips 32PHH4309 TV HIGH DEFINITION PMR 100HZ,NU reusesc sa instalez canalele.Telecomanda nu ma ajuta deloc, nu am stat, meniu, etc....Am abonament analogic de la UPC-Bucuresti.Ma poate ajuta cineva????Va multumesc anticipat.
      o zi buna

      RăspundețiȘtergere
    32. Buna ziua,
      Am un televizor Phillips din seria 6000achizitionat acum 8luni iar in aceasta dimineata am observat ca in decurs de 10minute s.a stins de 3ori. Mwntionez ca nu am mai avut aceasta problema pana acum. Imi puteti spune va rog daca credeti ca este ceva ce as putea repara acasa (reinstalare tv, dar imi este teama sa nu se opreasca in momentul reinstalarii) sau trebuie sa il duc la service? Multumesc!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salut,
        Presupun ca prin "reinstalare" te referi la reinitializarea acestuia. N-are de ce sa reprezinte vreun pericol aceasta operatie, dar nici nu cred ca va schimba mare lucru.

        Ștergere
    33. Buna ziua ,


      Am un TV led PHILIPS 47PFL7606 , 3D , utilizez tehnologia IPTV de la Telekom , deci am un decoder. Intrebarea mea este , in conditiile in care am un decodrc conectat la tv prin Hdmi mai trebuie s afac instalarea de canale in tv ? Intampin o problema , in sensul ca , am observat ca pe Hbo , mai nou pe HBO se difuzeaza filme 3D , cand ma duc la setari sa fac conversia 2D/3D nu ma lasa sa o fac .. am cititi in instructiuni si apare la capitolul redare 3D : " Apăsaţi pe şi selectaţi playerul de discuri 3D Blu-ray sau selectaţi [Vizionare TV] şi
      acordaţi canalul TV. " nu inteleg faza cu acoradti canalul tv ??? daca aleg vizionare tv nu vizionez nimic ... decoderul e conectat HDMI si n u in portul respectiv ... Cumva trebuie sa fac o instalare de canale ? eu nu ma facut niciodata acest lucru ?? cu stima

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salut,
        "instalarea programelor" e o operație care se face pe receptorul TV utilizat. Dvs, utilizând un receptor IPTV, puteți face "instalarea de programe" doar pe acesta,televizorul fiind doar ca "ecran", ignorându-se tunerul/tunerele integrat(e).
        Referitor la 3D: verificați dacă receptorul are capabilități 3D.

        Ștergere
    34. Buna ziua ,

      Ptr TV LED 47PFL7606 , se prevede un adaptor wi fi PTA 01/00 ptr o conexiune wireless , dar nu exisat o posbilitate de a folosi un alt adaptor wi fi decat cel d ela Philips ?? si cum s-ar putea face acest lucru ? Am vazut ca a mai pus cineva in precedent pe blog aceasta intrebare ..dar nu a mai raspuns nimeni ... S-a mai confruntat cineva cu acesta problema ? Va multumesc

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Nu am posibilitatea de a testa. Totul depinde de producătorul TV-ului.

        Ștergere
    35. Salut. Am un smart philips si nu mai pat sa il opresc din telecomanda dar nici in meniu nu imi mai da voie sa intru. In rest merg toate butoanele. Ma poate ajuta cineva?

      RăspundețiȘtergere
    36. Salut .Ma poate si pe mine ajuta cineva ?? Am luat un Philips 32PFL3208H/12 toate bune, l-am instalat am bagat canalele digitale, analogice,eu i-mi punea-m canelele intr-o anumita ordine, stiri la stiri muzica la muzica sport langa sport,aici este problema! am butonat o zi intreaga sa gasesc cum pun canalele in ordine si nu am gasit nimic!
      Ma poate ajuta cineva?

      RăspundețiȘtergere
    37. salut. am si eu un tv philips 32PFL3208H/12 ,sunt abonat la Rds ,am card la el si de cand s-a schimbat ora de vara ma tot chinui sa setez corect ora de vara si la tv.de exemplu cand sunt stirile ptotv de la ora 17.00 in banda de jos neagra imi apare ora 16.00. ceasul tv am setat-o corect apare ora 17.......i-am sunat pe ce ide la rds iar raspunsul lor a fost simplu.....nu este din cardul lor.ma poate ajuta cineva? va multumesc

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salut,
        Afișarea corectă a orei nu ține de modulul CI, ci de setările privind regiunea și ora. Ori setezi "romania" în asistentul de instalare, ori pui la dată/timp gmt+2 sau gmt+3, după caz.

        Ștergere
    38. salut. am si eu un tv philips 32PFL3208H/12 ,sunt abonat la Rds ,am card la el si de cand s-a schimbat ora de vara ma tot chinui sa setez corect ora de vara si la tv.de exemplu cand sunt stirile ptotv de la ora 17.00 in banda de jos neagra imi apare ora 16.00. ceasul tv am setat-o corect apare ora 17.......i-am sunat pe ce ide la rds iar raspunsul lor a fost simplu.....nu este din cardul lor.ma poate ajuta cineva? va multumesc

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Salut,
        Nu ține de card chestiune asta, ci de cum ai selectat tu țara și setările de oră. Poți încerca să setezi manual fusul orar la GMT+2 (ora normală, de vară) sau GMT+3 (ora de iarnă)

        Ștergere
    39. Nu merge la smart tv philips seria 5500.telecomanda după ce se conectează la rețeaua wi fi rămâne blocată și nu pot sa intru pe nici o icoana ce sa fac

      RăspundețiȘtergere
    40. buna ziua, am un tv philips 47pfh6309/88 si am constatat ca accesand ghidul tv(are si buton dedicat pe telecomanda), data acestuia apare sus in stanga ecranului si este...9 ianuarie. Cum as putea sa schimb acea data, am incercat la setarea orei in televizor dar e corecta.

      RăspundețiȘtergere
    41. Buna ziua am un tv philips 32pfl5007k/12 si de cateva zile am observat ca nu ma mai pot conecta pe youtube mentionez ca pe celelalte site-uri merge pefect.As dori daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns sau daca ati mai intalnit aceasta problema.Multumesc.

      RăspundețiȘtergere
    42. Am un smart tv philips 40PFS6909/12, furnizor cablu rcs. La un singur canal subtitrarea este decalata in avans cu vreo 5 secunde. Mai am un alt Tv la care nu am aceasta problema. Am vb cu cei de la rcs , dar nu stiu sa rezolve problema. Am incercat o resetare a tv dar imi cere o parola din 4 caractere si nu o stiu. Ati mai pătit careva asta?
      Mersi

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. în transmisiile digitale poate exista un decalaj între audio și video, uneori setabil de către stația emitentă a programului. E posibil ca TV-ul tău să "citească" diferit această informație și de aceea să afișeze imaginea cu întârziere mai mare. Verifică dacă nu există actualizări de firmware, e posibil să remedieze aceasată problemă.
        Parola o poți găsi în manualul TV-ului, dacă nu cumva o cunoaște deja altă persoană din casă ;-). Dacă nu-și amintește nimeni, te pot ajuta cei de la service-ul Philips să resetezi TV-ul.

        Ștergere
    43. Buna ziua !
      Am un philips smart tv din seria 5000 si intampin urmatoarea problema vis a vis de conexiunea prin wifi!
      La prima conexiune a functionat perfect ! dupa care nu mai reusesc sa ma conectez decat f greu si nu pentru mult timp !
      Poate fi routerul de vina ?restul dispozitivelor :laptop , smartphone se conecteaza fara probleme si mentin conexiunea !
      Va multumesc,
      Eduard

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Dacă ai multe aparate conectate prin Wi-Fi, e posibil sa apară și asemenea fenomene. Ai putea încerca să notezi adresa MAC a TV-ului și să îi configurezi o "rezervare" în configurația DHCP de pe router.

        Ștergere
    44. Buna Ziua, am un televizor Smart tv seria PFL5007 la care de cateva saptamani nu mai merge Youtube . Anul trecut am avut aceeasi situatie si am instalat manual softul de la televizor aparut pe situl philips , anul acesta am cautat update nou dar nu mai este. Ce as putea face ca sa mearga iarasi youtubul ????

      RăspundețiȘtergere
    45. Ce inseamna cand pe ecranul tv apare scris ca nu se gaseste servărul philips?cand vreau sa ma conectez de pe hotspoot?

      RăspundețiȘtergere
    46. Sal,am un tv philips 43puh6101/88,iar de cateva zile nu ma pot conecta la Smart,imi zice "se conect.la serverul ph"si atat;in rest merge pe net /Ce-i de facut,ms?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Bună ziua,
        Cel mai probabil, este o eroare de conexiune la rețeaua internet, ori folosiți în televizor un firmware vechi, care încearcă să facă conexiuni cu un server care nu mai există. Remedii: restart router, actualizare firmware televizor.

        Ștergere
    47. "Buna ziua, am un Philips 32PFL5007k/12, totul decurge bine in timpul instalarii si dupa, imi gaseste in jur de 100+ canale digitale, insa problema apare dupa ce sting televizorul si il pornesc a2a sau a3a zi, numarul canalelor scade, din 130 (de exemplu) imi mai arata 50, sting televizorul, il aprind dupa o zi si din cele 50 imi mai arata 3-4 ... am incercat sa-l setez pe mai multe tari insa face la fel ( germania, finlanda, bulgaria, estonia etc.) Va multumesc anticipat pentru raspuns :).Salut! De ceva vreme am si eu aceeasi problema ca a lui Alex : dupa 2 zile uita tot...Am tv-ul de 3 ani si mi-a mers perfect pana acum cand am vrut sa caut si alte programe hd si a intervenit aceasta problema. Daca aveti vreunul vreo solutie va rog sa ma ajutati ca i-am dat scanare de 100 ori si m-a disperat !!! Multumesc

      RăspundețiȘtergere
    48. Buna ziua.Am un tv Philips 5632/12 si nu pot scana si memora si canalele digitale si canalele analogice.Daca din setari dezactivesz canalele analogice,gaseste si memoreaza doar canalele digitale si posturile de radio.Daca activez canalele analogice,le gaseste si le memoreaza doar pe acestea(stergand bineinteles toate canalele digitale si posturile de radio existente in memorie).In nici un caz nu reusesc sa scanez si sa-l fac sa memoreze toate canalelele,cele digitale,cele analogice si posturile de radio,asa cum ar fi normal.O fi defect tv-ul?E nou cumparat din 04.03.2018.Multumesc.

      RăspundețiȘtergere
    49. Salut @anonim!
      E posibil să te lovești de o limitare a mecanismului automat de căutare. Încearcă să adaugi programe manual. Eu as pune toate digitale le, apoi aș căuta și programe analogice de care nu m-aș putea lipsi, care nu se găsesc în lista celor transmise digital. Vorbind strict despre calitatea transmisiei, mă îndoiesc că ar fi imposibil ca pe analogic să se vadă mai bine decât pe digital. Cred că în cazul tău e vorba doar de 1-2 programe locale.

      RăspundețiȘtergere
    50. Buna...multumesc pt raspuns,dar problema e ca orice as adauga,automat sau manual,sterge tot ce a memorat inainte...daca au fost memorate canalele digitale si posturile de radio,cand memorez un program analalogic,gasit automat sau manual,sterge tot ce era memorat inainte...la fel si daca memorez canalele digitale,le sterge pe toate cele analogice existente in memorie...O sa mai mai incerc,pana ma enervez si-l duc inapoi la magazin.O seara faina va doresc!

      RăspundețiȘtergere

    Super ofertă la eMag!

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...