joi, 11 octombrie 2012

Samsung Smart TV 40EH5450, 46EH5450 si 32EH5450

Spuneam recent că Samsung seria ES5500 ar fi cea mai accesibilă serie de televizoare Smart de la Samsung. Chiar dacă este la ora actuală cea mai vândută serie de televizoare LED Samsung, cele mai ieftine televizoare Smart ale acestui producător sunt cele din seria EH5450, care cuprinde următoarele variante constructive
Televizorul Smart Samsung 32EH5450

Televizoarele Smart din această serie pot rula aplicații linux, pot rula aplicații de comunicație video (SkyPe) daca sunt echipate cu cameră video (achiziționată separat), pot reda conținut multimedia de pe alte dispozitive din rețea, etc.


Pentru o experiență optimă pe un televizor Smart este recomandată utilizarea unei tastaturi, deoarece folosirea telecomenzii pentru tastare de caractere în aplicații de mesagerie, youtube sau browserul web este o operație care consumă mult timp și produce stress.

Pe parte de funcționalitate TV interactivitate Smart și conexiuni externe cele două serii par identice, însă există două deosebiri între ele:
  • designul seriei EH5450 este mai voluminos, având o "adâncime" de aproape două ori mai mare, 9,3 cm în loc de 4.7 cm. Cu greu ai crede că 32EH5450 este televizor LED
  • seria ES5500 are capabilitate de a înregistra programe digitale și a le reda mai târziu, ori de a le reda cu întârziere (pauză program TV), folosind ca suport de stocare o memorie externă (hard disk, stick)
Televizoarele Samsung din seria EH5450 pot recepționa programe digitale transmise prin cablu, similar acestui model. Programele transmise codificat necesită un abonament TV la un operator care transmite digital și modul CI pentru a putea fi recepționate, în caz contrar se afișează o eroare cu textul "Semnal demodulat" sau similar.

Ți-a plăcut această postare? Spune și altora!

7 comentarii:

  1. Salut,

    Aveti idee daca modelul 32eh5450 "cunoaste" setari PPOoE sau conectarea la internet a acestuia poate fi realizata doar dintr-un router ce are setat DHCP???
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ar avea această capabilitate, ar apărea în lista de specificații.
      Totuși, eu n-aș ține un abonament PPPoE *doar* pentru un televizor, varianta cu router mi se pare cea mai rezonabilă.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspunsul dvs.
      Intr-adevar nu cred ca este cineva care are abonament la internet doar pentru TV.
      Am intrebat in ideea ca voi putea lega TV-ul direct in unul din porturile ethernet ramase libere in echipamentul RDS... Dar trebuies facute setarile PPPoE. Altfel, va trebui sa folosesc un router cu DHCP pe care s afac setarile PPPoE si din el sa plec mai departe in TV(si 99% cred ca asa va fi, dar m-am gandit ca o intrebare nu strica)

      Ștergere
    3. Dacă echipamentul RDS poate funcţiona în mod "router", nu mai e necesar încă unul. Însă dacă e doar "modem", atunci sigur trebuie pus şi un router. Nu e musai să fie un model extrem de performant.

      Ștergere
    4. salut! am cumparat ieri un smrt tv samsung32eh5450 ! am citeva intrebari !
      !1}ptr transfer date din pc in tv ce cablu trebuie? ptr asa ceva trebuie cablu hdmi?

      Ștergere
    5. Salut
      Da, cu cablu HDMI merge sigur. E de ajuns un singur cablu, prin el se transfera si sunetul si imaginea.

      Ștergere
  2. Atentie nu are port VGA are porturi doar HDMI

    RăspundețiȘtergere

Super ofertă la eMag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...