joi, 1 noiembrie 2012

Black Friday 2012 - Cine se bagă?

În 2011 a fost o mare nebunie de Black Friday. A fost primul an în care comercianţi de IT şi electro au avut curajul să aplice reduceri majore de preţ chiar şi de până la 60%, inclusiv pentru comenzile online.
Anul trecut, serverele eMAG au rezistat cel mai bine asaltului, în timp ce siturile PCGarage şi evoMAG abia dacă mai reuşeau să afişeze din când în când câte o pagină.


Evident, când ai într-o singură zi un volum de comenzi comparabil cu cel dintr-o lună întreagă, apar şi unele probleme. Livrarile au fost întârziate cu perioade chiar şi mai mari de 1 saptămână, însă acest lucru ar trebui să fie de înţeles şi chiar luat în calcul pentru o estimare mai corectă a timpului de livrare.

Când este Black Friday ?


Ţinând cont de tradiţia americană, Black Friday (Vinerea neagra) este ziua care urmează după "Thanksgiving Day". Cum Ziua Recunoştinţei pică pe 22 noiembrie, Black Friday va fi în acest an în 23 noiembrie, iar ofertele ar trebui să fie active începând cu ora 05:00 deci merita sa va treziti mai devreme.

Cine participă la Black Friday 2012?


Mă astept să participe cei care în 2011 au dat startul acestui tip de vânzare promoţională: eMAG, evoMAG, PCGarage. Mai mult ca sigur, celelalte magazine online nu vor sta deoparte, asa ca n-ar strica să verificaţi şi ofertele de la Flanco, ClickShop, evoMAG.


Ți-a plăcut această postare? Spune și altora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Super ofertă la eMag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...