marți, 8 ianuarie 2013

Samsung ES95

Un aparat foto care face fotografierea simplă pentru toţi este prezentarea pe care o foloseşte Samsung pentru noul aparat foto compact Samsung ES95.
Este vorba despre un aparat foto compact de mici dimensiuni, extrem de simplu de folosit. Senzorul CCD poate capta imagini de 16,2 megapixeli, iar obiectivul cu factor de mărire 5x are deschiderea maximă de diafragmă f/2,5, prietenoasă cu fotografiile făcute în condiţii de iluminare scăzută.


Senzorul are plaja de sensibilitate ISO de la 100 până la 3200, setabilă manual sau automat. Imaginile pot fi stocate pe cardul microSD în format standard sau wide, iar filmările se pot face cu rezoluţie de până la 1280x720. Stabilizarea imaginii se face digital, cu sistemul DIS.

Dimensiunile Samsung ES95 fac din acesta un aparat foto extrem de portabil: 91,6 x 55,2 x 17mm, fiind probabil unul din criteriile importante privind alegerea lui.

Sursa: Samsung Tomorrow

Ți-a plăcut această postare? Spune și altora!

2 comentarii:

  1. Eu am acest aparat si sunt foarte multumita de el. Mi-am strans banii in timp, dar asta am vrut: sa dau un ban, dar sa merite! Fac niste poze super clare si ecranul este mare si luminos, si LCD pe deasupra, Cel mai mult imi place functia magic frame prin care pot aduga cadre diferite pozelor pe care le fac, le personalizez. Ma gandeam chiar sa ma inscriu la un concurs de fotografie cu ele :D!!

    RăspundețiȘtergere

Super ofertă la eMag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...