vineri, 19 martie 2010

Command & Conquer 4 - Tiberian Twilight a fost lansat

Incepand din 19 martie, Command & Conquer 4 - Tiberian Twilight este disponibil pe Steam, la numai 3 zile dupa data lansarii oficiale pe www.commandandconquer.com.
Noul titlu include câteva schimbări în modul de joc față de predecesorul Command & Conquer 3:
  • campaniile se pot juca în mod cooperativ de către mai mulți jucători;
  •  în funcție de progresul în joc, noi unităti, abilități sau upgrade-uri sunt disponibile. Nivelul de experiență a jucătorului este salvat în profilul online și păstrat între sesiunile de joc;

  • acțiunea jocului este mai dinamică, fiind posibil ca baze intregi să fie mutate
  • jucătorii pot alege dintre câte 3 sub-facțiuni NOD/GDI, specializate pe anumite tipuri de luptă
  • jocurile online pot fi făcute în echipe persistente, impreună cu prietenii sau jucătorii preferați. Acest lucru apare împreună cu eliminarea jocului multiplayer LAN, devenind astfel necesar ca fiecare jucător să aibă propriul profil online și la momentul pornirii jocului să se poată realiza conexiunea către serverele EA.
Au fost introduse unitati noi, cu abilitati noi, lucru care contribuie la marirea diversitatii modurilor de joc, a modurilor de atac/apărare, oferind în final astfel o experiență mai plăcută de joc.


Pentru o experiență optimă, acest joc necesita ca PC-ul pe care îl jucați să fie echipat cu procesor din familia Core2Duo la peste 2.6GHz, Athlon 64 X2 Dual Core 5600 sau mai rapid, 2GB RAM și placă grafică GeForce 8800, ATI X1900 sau mai performantă.

Update 2010-03-26: Nici n-a apucat sa-şi facă pe deplin apariţia în scenă C&C 4 Tiberian Twilight, că au şi apărut problemele. În acest moment, cei de la Electronic Arts investighează cel puţin două probleme de care s-au lovit jucătorii: crash în meniul lobby, respectiv probleme cu conexiunea către serverele E.A. Ca atare, se lucrează la un patch care să rezolve aceste probleme, dar care va include şi câteva hărţi multiplayer noi.

Ți-a plăcut această postare? Spune și altora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Super ofertă la eMag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...