miercuri, 22 mai 2013

Nikon P330 este printre cele mai bune aparate foto compacte!

La premiile TIPA 2013, aparatul foto compact Nikon COOLPIX P330 nu şi-a putut găsi un loc printre câştigători, datorită performanţelor semnificativ mai bune pe care le are Sony RX1. După cum am scris şi în această postare despre Nikon P330, acesta poate acoperi majoritatea necesităţilor fotografilor amatori, chiar şi în condiţii grele pentru fotografiere.Nikon P330

DXOMark a evaluat acest model de aparat foto compact şi confirmă ceea ce am prezentat cu titlu de supoziţie în postarea anterioară: senzorul de pe Nikon P330 oferă un nivel de performanţă excelent pentru un aparat foto compact, reuşind să depăşească modelele "entuziast" Pentax MX1 sau Fujifilm XF1.
Rezultatele testelor arată că acest micuţ aparat foto este capabil de a reproduce o plajă largă de culori (necesară portretelor), oferă dinamică de 11,7 EV (pentru peisaje) şi oferă o performanţă ISO foarte bună pentru această categorie de aparate.

Nikon P330 include GPS, ceea ce îl face un candidat extrem de interesant atunci când vine vorba despre alegerea unui aparat foto mic şi uşor. Doritorii pot comanda online acest aparat din magazinele online autohtone, link direct aici sau aici., preţul actual este de 1599 lei.

Ți-a plăcut această postare? Spune și altora!

Un comentariu:

  1. Are un design destul de conservator, te duce cu gandul la aparate de acum ceva mai mult timp, dar e un aparat foarte bun.

    RăspundețiȘtergere

Super ofertă la eMag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...