luni, 21 mai 2012

Romanian Electronics Show 2012, ediţia I

Romanian Electronics Show 2012, ediţia I, se va desfăşura între 4-7 Octombrie la Exporom. Singura expoziţie internaţională de profil organizată în România aduce în prim plan cele mai noi produse și servicii din domeniul tehnologiei electronice, electrocasnice, comunicațiilor și IT.

Organizatorul evenimentului este EXPOROM – cel mai modern complex expoziţional internaţional din România – situat în Pantelimon (jud. Ilfov), la ieşirea din Bucureşti.
ROMANIAN ELECTRONICS SHOW reuneşte peste 300 de producători, importatori şi distribuitori de echipamente de ultimă generaţie - de la sisteme stilizate de sunet, playere de înaltă rezoluţie, smart TV, tablete Ice Cream Sandwich, ultrabooks, camere video digitale pentru era smartphone şi până la echipamente electronice profesionale pentru o casă inteligentă. Toate acestea într-un mix unic de tehnologie, conţinut şi internet, permitând vizitatorilor să pătrundă într-o nouă eră a produselor interconectate.

La EXPOROM, tehnologia emergentă şi ingineria în domeniu va fi prezentă, în premieră, pentru publicul larg din România.
În cele 4 zile ale expoziţiei au loc conferinţe şi seminarii la care participă importanţi oameni de afaceri din domeniu si reprezentanţi ai Ministerelor Comunicaţiilor, Mediului și Economiei. Întâlnirile urmăresc să ofere soluţii de creştere a acestor pieţe până nu demult bine delimitate, dar care se intersectează tot mai mult din dorința companiilor de a mării veniturile și de a face față competiției.
Într-un spatiu de peste 12.000 mp, ROMANIAN ELECTRONICS SHOW aduce cele mai noi oferte de vânzare ale produselor electronice, electrocasnice, de telecomunicație şi IT pentru publicul larg şi este cadrul perfect pentru dezvoltarea relaţiilor de business.

“ROMANIAN ELECTRONICS SHOW răspunde nevoilor consumatorilor şi necesităţii de dezvoltare coerentă şi consecventă a industriei din domeniu. Crearea unui eveniment relevant pentru specialiști și educarea publicului larg privind necesitatea folosirii serviciilor de calitate potrivite fiecăruia este nu o dorință, ci un «must have» pentru industria de profil. Nevoia de a ţine pasul cu tehnologia, de a discuta cu specialiştii, cu dezvoltatorii, cu pasionaţii, cu cei care produc sau distribuie cele mai noi echipamente şi programe sunt procese continue de dezvoltare personală și mai ales a afacerilor. Aceste argumente ne motivează să venim cu oportunități reale pentru mediul de business și cu programe educaționale”, a declarat Cristi Nicolau, project manager Romanian Electronics Show.
Informații suplimentare veți găsi pe site-ul oficial al evenimentului, www.roels.ro, precum și pe pagina facebook.com/exporom
În perioada desfășurării ROMANIAN ELECTRONICS SHOW, EXPOROM pune la dispoziția vizitatorilor transport gratuit de la stația de metrou Pantelimon. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Sursa: Amos News

Ți-a plăcut această postare? Spune și altora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Super ofertă la eMag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...